ponedeljek, 14. januar 2013

Novi tečaji - pomlad 2013

Za pomlad 2013 smo v SAMA Navitas pripravili še večjo in razširjeno ponudbo jezikovnih tečajev, ki bodo potekali v prostorih OOZ Domžale in v Ljubljani.

Organiziramo jezikovne tečaje PRAKTIČNE ANGLEŠČINE, NEMŠČINE, ITALIJANŠČINE in ŠPANŠČINE!
Na tečajih je poudarek na praktični uporabi jezika v različnih vsakodnevnih situacijah, odvisno od predznanja tečajnikov. Veliko pozornosti namenimo predvsem ustni in tudi pisni komunikaciji, saj večina tečajnikov potrebuje prav to. Pri splošnih praktičnih tečajih učitelj sproti pripravlja tudi gradivo (besedišče, preproste fraze ipd.) povezano z delovnim področjem posameznega tečajnika.

NOVO v ponudbi za pomlad 2013 pa so jezikovni tečaji PRAKTIČNE POSLOVNE ANGLEŠČINE in NEMŠČINE.
Tečaji praktične poslovne angleščine ali nemščine so namenjeni nadgrajevanju splošnega znanja jezika in jih priporočamo vsem, ki že imajo poslovne stike s tujino ali pa si tega želijo. Na tečajih je namreč poudarek tako na usvajanju strokovnega besedišča kot tudi na urjenju v različnih komunikacijskih tehnikah, ki so značilne za posamezno govorno področje in poznavanje le teh vam bo omogočilo lažje sporazumevanje, predvsem pa bodo dogovori lahko učinkovitejši.


Oglejte si URNIK tečajev, ki se bodo začeli v drugi polovici januarja.Izpolnite PRIJAVNICO NA JEZIKOVNE TEČAJE in nam jo podpisano posredujte v skenirani obliki na tecaji@sama-navitas.si ali po pošti.


Več informacij o naših jezikovnih tečajih na: www.sama-navitas.si/Tecaji tujih jezikov

Ni komentarjev:

Objavite komentar