torek, 3. september 2013

Z jesenjo se na OOZ Domžale vračajo jezikovni tečaji

Pomlad 2013 smo uspešno zaključili z jezikovnimi tečaji PRAKTIČNE ANGLEŠČINE in PRAKTIČNE POSLOVNE NEMŠČINE.

Tudi jeseni bomo organizirali jezikovne tečaje PRAKTIČNE ANGLEŠČINE, NEMŠČINE in ITALIJANŠČINE!

Na tečajih je poudarek na praktični uporabi jezika v različnih vsakodnevnih situacijah, odvisno od predznanja tečajnikov. Veliko pozornosti namenimo predvsem ustni in tudi pisni komunikaciji, saj večina tečajnikov potrebuje prav to. Pri splošnih praktičnih tečajih učitelj sproti pripravlja tudi gradivo (besedišče, preproste fraze ipd.) povezano z delovnim področjem posameznega tečajnika

Še vedno se lahko vpišete tudi na tečaje PRAKTIČNE POSLOVNE NEMŠČINE in ANGLEŠČINE!


Tečaji praktične poslovne angleščine ali nemščine so namenjeni nadgrajevanju splošnega znanja jezika in jih priporočamo vsem, ki že imajo poslovne stike s tujino ali pa si tega želijo. Na tečajih je namreč poudarek tako na usvajanju strokovnega besedišča kot tudi na urjenju v različnih komunikacijskih tehnikah, ki so značilne za posamezno govorno področje in poznavanje le teh vam bo omogočilo lažje sporazumevanje, predvsem pa bodo dogovori lahko učinkovitejši. 

NOVO! Ker je večina udeležencev izrazila željo po bolj intenzivnih tečajih, smo za jesen 2013 pripravili 60-urne jezikovne tečaje, ki bodo potekali dvakrat tedensko in se bodo zaključili predvidoma konec januarja oziroma v februarju 2014.

Tistim, ki so že obiskovali jezikovne tečaje SAMA Navitas, priznamo dodatni 10-odstotni popust za prijave do srede, 18. septembra 2013.Izpolnite PRIJAVNICO NA JEZIKOVNE TEČAJE in nam jo podpisano posredujte v skenirani obliki na tecaji@sama-navitas.si ali po pošti.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar